Ravinto

Ruokavalion muutos johtaa usein kattavampaan elämäntapamuutokseen. Tulokset ja hyvä olo alkavat painamaan vaakakupissa enemmän kuin vanhat tottumukset. Kun olosi on energisempi aamusta alkaen, vastustuskykysi kasvaa, mieliala on virkeä, treeni tuottaa tulosta ja näkyviä tuloksia – muutoksessa pysyminen on helppoa. Lupaan, että motivaatio kasvaa tekemisen ja tulosten kautta.

Puhun usein läsnä olemisen taidosta myös ruokailuhetkellä. Pinttyneet tavat ja uskomukset saattavat luoda meille turhia paineita ja rajoitteita, joista poisoppiminen on yksi elämäntapamuutoksen tärkeistä vaiheista. Ruokailuun saattaa liittyä myös emotionaalisia tunteita tai lukkoja, jotka tulee avata ennen uuden elämäntavan aloittamista.

Ravinnon merkitystä en voi ylikorostaa. Ravinto on informaatiota soluille. Ravintovalmennus keskittyy juuri sinulle oikeanlaisen ruokavalion suunnitteluun ja kokonaisvaltaisen hyvän olon saavuttamiseen. Uskon vahvasti yksilöllisyyteen niin treenissä kuin ruokavaliossakin. Se mikä on toiselle lääke, voi puolestaan olla toiselle myrkkyä.

Ravintovalmennuksella pääset lähes poikkeuksetta merkittäviin tuloksiin. Oletko valmis vastaanottamaan energisen ja hyvän olon aamusta iltaan? Entä paremman itsevarmuuden? Minulla on tieto ja taito saada myös sinut elämäsi kuntoon. Kun olet päättänyt tehdä muutoksen, on aika toimia.