Palvelut

Yritysvalmennukset

Onko yrityksenne valmis panostamaan työntekijöidensä hyvinvointiin ja aktiivisuuteen? Tahdotteko ammattitaistoista ja tuloksellista taukoliikuntaa työpäivien lomaan? Kaipaatteko vaikuttavaa valmennusta ja innostavia, käytännönläheisiä luentoja?

Olen luennoinut ja valmentanut yrityksissä sekä tapahtumissa muun muassa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, energiasta, tavoitteista ja kommunikoinnista sekä vastannut yritysten taukoliikunnasta ja hyvinvointipäivien ohjelmasta.

Viime vuosina olen luennoinut eniten seuraavista teemoista:
– Vaikuttavaa kommunikointia
– Kaunis ja karismaattinen
– Työkaluja hyvinvointiin
– Energiaa arkeen

Asiakkaani ovat merkittävästi pystyneet vähentämään sairaspoissaoloja, lisäämään työmotivaatiota ja parantamaan kommunikointia sekä tulosta.

Yksilövalmennukset

Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta ravintoon, liikuntaan, mieleen, tavoitteisiin tai palautumiseen liittyen? Tahdotko nostaa tuloksesi ja suorituskykysi uudelle tasolle? Olen apunasi.

Henkilökohtainen valmennus 372 €/krt

Henkilökohtainen valmennuspaketti alkaen 1457 €/kk

Verkkovalmennukset

RE.SET Start

Vahva perusta hyvinvoinnillesi.

Re.Set Start -verkkovalmennus on oikea valinta sinulle, kun haluat saada peruasiat kuntoon, luoda vahvan perustan hyvinvoinnillesi ja saavuttaa tuloksia.

RE.SET Menu

Hyvinvoinnin reseptit.

Terveelliset, hyvää tekevät ja ravitsevat reseptit yhdestä paikasta. Lisää hyvinvointia ja pudota ylimääräistä painoa syömällä puhtaasti ja terveellisesti. 

RE.SET Treat

Opi tekemään raakasuklaata.

Tahdotko pudottaa painoa ja herkutella tai vain sukeltaa syvälle raakasuklaan saloihin? Opi tekemään vastustamatonta ja seksikästä raakasuklaata – niin hyvää, että sen terveysvaikutukset ovat vain bonusta!

Tapahtumat ja kokouspalvelut

Unelmoin toistakymmentä vuotta omasta hyvinvointikeskuksesta. Keskuksesta, joka yhdistää kokonaisvaltaisen mielen ja kehon hyvinvoinnin, ravitsevan lähiruoan, luonnon ja liikkeen sekä ainutlaatuisen ympäristön ja laadukkaan palvelun. Tästä unelmasta syntyi Rahgamo Resort.

Rahgamo Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille ja tapahtumille sekä laadukkaat palvelut ja elämykselliset aktiviteetit.

Kumppanit ja alennuskoodit

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, korkea laatu, eettisyys sekä luonnon ja kaiken elämän arvostaminen ovat tärkeimpiä arvojani. Kotimaisuus ja suomalainen työ ovat lähellä sydäntäni.

Teen yhteistyötä yritysten kanssa jotka jakavat samat arvot kanssani ja suosittelen tuotteita sekä palveluita, joiden laatuun luotan.

Puhdistamo - ravintolisät ja superfoodit

Puhdistamo on edelläkävijä Suomessa laadukkaiden ravintolisien ja superfoodien valmistajana sekä maahantuojana. Olen käyttänyt Puhdistamon tuotteita heidän ensimmäisistä tuotteistaan saakka ja luotan edelleen Puhdistamon laatuun.

Alekoodilla JENNI15 saat Puhdistamon verkkokaupasta 15 prosentin alennuksen – koko tuotevalikoimasta.

Nutri Works - urheilulisäravinteet

Nutri Works on kotimainen, Suomessa suunniteltu lisäravinnesarja. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaita sekä valmistettu ainoastaan tutkituista, turvallisista ja puhtaista raaka-aineista. Suurin osa Nutri Works -tuotteista on makeutettu stevialla ja valikoimasta löytyy runsaasti makeuttamattomia tuotteita.

Alekoodilla JENNI10 saat Aminopörssin verkkokaupasta 10 prosentin alennuksen Nutri Works-tuotteista.

AndreeDisain. - kotisivut yrityksille

AndreeDisain. tarjoaa laadukkaita, aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä sivustokokonaisuuksia ja muita mainosalan palveluita.

Kun tilaat sivuston AndreeDisain.:lta Jennin suosituksella, saat webhotellin 6kk veloituksetta.

Yhteydenottolomake