Palvelut

Verkko­valmennukset

RE.SET Detox Challenge

Kevyempi ja kirkkaampi olo.

Kukoista ulkoisesti sekä sisäisesti – Detox-haasteemme tarjoaa kevennystä kehoon ja hymyn kasvoillesi

RE.SET Wellness Challenge

Lisää hyvinvointia, iloa ja kauneutta.

Löydä oma potentiaalisi, voimasi ja sisäinen valosi. Osallistumalla saat tuloksia nopeasti, lempeästi, pieni askel kerrallaan.

RE.SET Menu

Hyvinvoinnin reseptit.

Terveelliset, hyvää tekevät ja ravitsevat reseptit yhdestä paikasta. Lisää hyvinvointia ja pudota ylimääräistä painoa syömällä puhtaasti ja terveellisesti. 

RE.SET Start

Vahva perusta hyvinvoinnillesi.

Re.Set Start -verkkovalmennus on oikea valinta sinulle, kun haluat saada perusasiat kuntoon, luoda vahvan perustan hyvinvoinnillesi ja saavuttaa tuloksia.

RE.SET Core

Hanki vahva keskivartalo.

Saat viikottaiset, nousujohteiset keskivartalotreenit sekä monipuolisesti liikkeitä syville, vinoille ja suorille vatsalihaksille.

RE.SET Treat

Opi tekemään raakasuklaata.

Tahdotko pudottaa painoa, herkutella tai vain sukeltaa syvälle raakasuklaan saloihin? Opi tekemään vastustamatonta ja seksikästä raakasuklaata.

”Hieno kuusi viikkoa takana. Miten menikin nopeasti. Vatsa tykkää ja kiittää kun olen jättänyt sokerin ja vehnän pois. Huomattavasti energisempi olo ja unikin maittaa huomattavasti paremmin. Erittäin hyvät kokemukseset verkkovalmennuksesta. Tästä on hyvä jatkaa ja noudattaa edelleen hyvin opittuja tapoja. Suosittelen kokeilemaan. On niin mukava kun huomaa että vaatteisiin on tullut tilaa -6kg. Kyllä kannatti lähteä tähän mukaan.” -Elina

Verkko­valmennuksen voit maksaa:

Liikunta­edulla

Laskulla

Verkko­pankissa

Mobilepay:llä

Pankki­kortilla

Yritysvalmennukset

”Kiitos hyvinvointiluennosta Fortumilla. Luento oli kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti terveyden tukipilareista. Luennon jälkeen olo oli pitkään energinen ja motivoitunut. Tuolla hyvinvointipaketilla pärjää todella pitkälle edelleen! Ja luennon sisältö oli sellainen, jota voi kerrata aina määräajoin – kattava muistilista perusasioista. Erittäin vahva suositus!” -Taneli

Joko teidän yrityksenne panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja aktiivisuuteen?

Kaipaatteko ammattitaistoista ja tuloksellista taukoliikuntaa työpäivien lomaan?

Nyt saatavilla innostavat ja käytännönläheiset luennot sekä vaikuttava valmentaminen hyvinvoinnin tukena. Asiakkaani ovat merkittävästi pystyneet vähentämään sairaspoissaoloja, lisäämään työmotivaatiota ja parantamaan kommunikointia sekä tulosta valmennusteni avulla ja niiden jälkeen.

Luennoin sekä valmennan mm.:

  • kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siihen liittyvistä työkaluista
  • ravitsemuksesta arjen energiasta
  • tavoitteista
  • vaikuttavasta kommunikoinnista ja karismasta
  • sekä vastaan yritysten taukoliikunnasta ja hyvinvointipäivien ohjelmasta.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm.:

Accountor, Caruna, DHL, Finance Link, Roschier, St1.

Yksilö­valmennukset

”Jos kaipaat inspiroivaa valmennusta, jossa asiat tehdään järkevästi ja pitkällä tähtäimellä, juuri sinulle sopivalla tavalla, voin suositella Jenniä lämpimästi. Jennin lämmin persoona, asiantuntemus ja asiaan paneutuminen vakuuttivat heti kättelyssä. Valmennuksen alussa käytiin läpi elämäni eri osa-alueita ja sain juuri minulle räätälöidyn ohjelman, jonka keskipisteenä oli laadukas, säännöllinen syöminen. Sain myös henkilökohtaisen treeniohjelman, ruokareseptejä ja roppakaupalla hyviä neuvoja ja positiivista kannustusta. Jos kiteyttäisin Jennin valmennuksen yhteen sanaan, se olisi voimaannuttava. Tiedän, mitä syödä, miten, milloin ja varsinkin miksi. Tulokset puhuvat puolestaan; paino on tipahtanut hitaasti, mutta varmasti lähes nuoruusvuosien tasolle, ja olo on energinen ja tyytyväinen. Kiitos Jenni! :)” -Stina Marttila, COO

Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta ravintoon, liikuntaan, mieleen, tavoitteisiin tai palautumiseen liittyen? Tahdotko nostaa tuloksesi ja suorituskykysi uudelle tasolle? Olen apunasi.

Henkilökohtainen valmennus: valmennuspaketit alk. 1984€ (sis. alv. 24%).

Tapahtumat ja kokouspalvelut

Unelmoin toistakymmentä vuotta omasta hyvinvointikeskuksesta. Keskuksesta, joka yhdistää kokonaisvaltaisen mielen ja kehon hyvinvoinnin, ravitsevan lähiruoan, luonnon ja liikkeen sekä ainutlaatuisen ympäristön ja laadukkaan palvelun. Tästä unelmasta syntyi Rahgamo Resort.

Rahgamo Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille ja tapahtumille sekä laadukkaat palvelut ja elämykselliset aktiviteetit.

Kumppanit ja alennuskoodit

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, korkea laatu, eettisyys sekä luonnon ja kaiken elämän arvostaminen ovat tärkeimpiä arvojani. Kotimaisuus ja suomalainen työ ovat lähellä sydäntäni.

Teen yhteistyötä yritysten kanssa jotka jakavat samat arvot kanssani ja suosittelen tuotteita sekä palveluita, joiden laatuun luotan.

Puhdistamo - ravintolisät ja superfoodit

Puhdistamo on edelläkävijä Suomessa laadukkaiden ravintolisien ja superfoodien valmistajana sekä maahantuojana. Olen käyttänyt Puhdistamon tuotteita heidän ensimmäisistä tuotteistaan saakka ja luotan edelleen Puhdistamon laatuun.

Alekoodilla JENNI15 saat Puhdistamon verkkokaupasta 15 prosentin alennuksen – koko tuotevalikoimasta.

Nutri Works - urheilulisäravinteet

Nutri Works on kotimainen, Suomessa suunniteltu lisäravinnesarja. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaita sekä valmistettu ainoastaan tutkituista, turvallisista ja puhtaista raaka-aineista. Suurin osa Nutri Works -tuotteista on makeutettu stevialla ja valikoimasta löytyy runsaasti makeuttamattomia tuotteita.

Alekoodilla JENNI10 saat Aminopörssin verkkokaupasta 10 prosentin alennuksen Nutri Works-tuotteista.

AndreeDisain. - kotisivut yrityksille

AndreeDisain. tarjoaa laadukkaita, aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä sivustokokonaisuuksia ja muita mainosalan palveluita.

Kun tilaat sivuston AndreeDisain.:lta Jennin suosituksella, saat webhotellin 6kk veloituksetta.

Yhteydenottolomake