Re.Set MENU

Pudota painoa ilman liikuntaa

Terveelliset, hyvää tekevät ja ravitsevat reseptit sekä opit yhdestä paikasta. Lisää hyvinvointia ja pudota ylimääräistä painoa syömällä puhtaasti ja terveellisesti. 

VALMENNUS JÄÄ KÄYTTÖÖSI PYSYVÄSTI!

RE.SET MENU VALMENNUs Toimii!

Pudota ylimääräistä painoa

Oikea ruokavalio aktivoi aineenvaihdunnan ja nopeuttaa rasvanpolttoa. Tämä valmennus auttaa sinua saavuttamaan kevyemmän olon ulkoisesti ja sisäisesti!

Voita väsymys

Laadukas ja puhdas ruoka ja oikeat raaka-aineet auttavat pitämään verensokerin tasaisena. Energiataso nousee ja jaksaminen paranee.

Ruoka, johon tulet rakastumaan

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla tylsä ja mauton. Valmennuksemme tarjoaa helpot ja herkulliset reseptit, joihin ihastut varmasti.

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja

Valmennuksesta löytyy runsaasti helppoja reseptejä, jotka valmistat ihan tavallisista raaka-aineista. Saat jokaisen reseptin kohdalla tarkat ohjeet ja listan ainesosista. Seikkailuhenkisille kokeille löytyy myös hieman haastavampia vaihtoehtoja.

Paranna hyvinvointiasi terveellisellä ruoalla

Ravitsevaa ruokaa rakkaudella, ravintoa keholle, mielelle sekä sielulle – sitä on aidoista ja puhtaista raaka-aineista valmistettu, itse tehty ruoka.

Hyvinvointi, joka näkyy

Kun ruokavaliota muutetaan, hyvin todennäköisesti myös ihon kunto paranee ja epäpuhtaudet häviävät. Sen tulevat huomaamaan myös ihmiset ympärilläsi!

Voit ja jaksat paremmin

Oikealla ruokavaliolla energiatasot nousevat. Jätä hyvästit jatkuvalle väsyneisyydelle – ylläpidä hyvinvointia, hidasta ikääntymistä ja paranna kehosi toimintakykyä hyvällä ruoalla.

Hinta vain 98€

RE.SET MENU VALMENNUs Toimii!

RE.SET MENU VERKKO­VALMENNUKSEN LISÄKSI SAAT:

BONUS #1:

6 viikon tehostartti (arvo 59€)

Kuuden viikon tehostartti on ohjelma, jonka avulla on mahdollista pudottaa 5-12 kiloa lähtöpainosta riippuen. Unohda kalorit ja keskity oikeanlaiseen ruokavalioon sekä puhtaaseen ruokaan.

6 viikon tehostartissa:

BONUS #2:

Näin aloitat elämäntapa­muutoksen -video-opas (arvo 69€)

Tämä video-opas tarjoaa parhaat vinkit ja ohjeet, miten aloitat elämäntapamuutoksen helposti ja lempeästi.

Video -oppaassa:

BONUS #3:

Aktiivinen facebook -ryhmä tukenasi ja inspiraation lähteenäsi

Valmennukseen osallistujana saat pääsyn sisäpiiriin! Suljetussa Facebook -ryhmässämme voit jakaa kokemuksiasi, kysyä neuvoja tai löytää uutta inspiraatiota. Tutustu samanhenkisiin ihmisiin, joiden tavoitteena terveellinen elämäntapa.

Koko paketin arvo 226€, nyt vain 98€!

*Bonusmateriaalit lisätään tilillesi automaattisesti maksun jälkeen.

Hannan kokemuksia neljän viikon jälkeen

Neljässä viikossa ihan konkreettisesti mitattavia tuloksia mm.paino tippunut melkein 5kg, senttejä on lähtenyt esimerkiksi navan kohdalta 7.5cm, vyötäröltä 5.5cm, reiden kapeimmasta kohdasta 6.5cm. Muutoin tuntuu menevän niin, että ensin lähtee sentit ja paino pysyy kutakuinkin samana ja sitten yhtäkkiä paino tippuu hurjaa vauhtia. Tosin painon lähtö vauhdittui kyllä siinä kohtaa kun otin öljyt käyttöön. Nyt on taas rauhallisempaa painon laskun suhteen.

Jaksamista olen saanut hurjasti lisää. Tänään juuri mietin kun pitkän työpäivän jälkeen kotiuduin, että uskomatonta, että minulla on vielä virtaa eikä sohva vedä puoleensa illaksi.

RE.SET Menun ruoat ovat uskomattoman ihania.

Jalkojen kivuista olenkin kirjoittanut, että kivut pysyvät ihanasti poissa käsittelyjen avulla.

Kyllä tässä on tuloksia tullut, vaikka aikaikkuna vielä kovin lyhyt onkin.

-Hanna

Tuijan ajatuksia Menu-valmennuksesta

Kolme sanaa: re.set menu
Paras ravintovalmennus evö💛
Muutama huomio ekan viikon jälkeen:

🍀Nämä reseptit, niin herkullisia ja hyvin mustettuja, mielettömiä siis! Mieheni syö innoissaan ja muistaa kehua (ja ihmetellä) näiden makua joka aterialla!

🍀Minun 3v lapsenlapsi oli söi valtavalla ruokahalulla sitruunakanaa, innoissaan repi kanankoipea ja nautti syömisestä ja otti lisää!

🍀Ja viikossa, siis HUOM viikossa on mm vyötäröstä lähtenyt jotain, kun housut jouduin vyöttämään, melkein toivoin omistamani henkselit, jottei housut tipu😅

Lyhyesti vielä omaa taustaa, lähes koko aikuisikäni olen laihdutellut ja tämä re.set menu on ensimmäinen, jonka reseptejä pohdin innoissani ja kokkaan joka päivä! Näissä mennään maku edellä ja ennen kaikkea nää tekee kropalle jotain supermahtavaa, kun nälkää en koe. Syön 3-4 ateriaa ja ne riittää tosi hyvin mun elämäntilanteeseen ja ai että, unikin on tullut parempana.

Joten kiitos Jenni, en malta odottaa mitä tämä tuo pitkällä juoksulla💛

-Tuija

Mirvan tuloksia tehostartin lopussa

Reilu viikko sitten tehostartin 6 vkoa tuli täyteen.

Syön noiden reseptien mukaan nyt ja sovellan joskus, mutta pääsääntöisesti syön oikein.

Tehostartissa noudatin ohjeita. Söin kyllä ihan reilut annokset. Paino tippui 90kg-> 82kg hiukan tavoitteeseen on vielä matkaa 75-78kg olisi optimaali. (165cm)
Senttejä lähti navan kohdalta -10cm, reidestä 5,5cm, vyötärö -7,5cm, hauis -2cm, pohje -1cm, pyllystä -8cm, rinnanpäältä -11cm.

Salille en kerinnyt. Lenkillä kävin koiran kanssa.
Aktiivikellon mukaan unet parempia ja matalampia sykkeitä! Ikää 50v ja kilpirauhasen vajaatoiminta.

Oli oikein kiva hakea tavoitevaate laatikko varastosta ja siirtää puoli laatikkoa vaatekaappiin 😍 työvaatekoko L->M 🥳

Olen niin tyytyväinen itseeni ja kiitollinen tästä Jennin ohjelmasta ❤️

-Mirva

Mirkku sai tuloksia jo neljässä viikossa

Tämä tehostartti laittoi rasvan liikenteeseen. Olen yrittänyt monien yrittäjien ohjein pudottaa ja maitorahkat tulee ulos korvista. Lisäksi vihannekset ja salaatit teki silloin mahakipuja ja jatkuvasti nälkä.

Tässä kun pääsi alkuun ekan viikon aikana ja tottui rytmiin, niin ei ole enää edes nälkä.

Kilpirauhasen vajaatoiminnan myötä paino nousi… mä oon niin onnellinen että ostin tämän. Aluksi meni aikaa kun kuunteli videot ja kahlasi materiaalia läpi, mutta se kannatti 😊 en ole liikuntaa isommin kerinnyt harrastaa, mutta koiran kanssa lenkillä käynyt.

Työvaatteet on mukavasti väljentyny ja saappaan varret ei mee rullalle 😂 neljäs viikko nyt lopuillaan 90kg:sta lähdetty, nyt 82,4kg -> -7,6kg.

Navasta lähteny 10cm
reidestä -5,5cm
vyötärö -7cm
pohje -2cm
hauis -2cm
pyllystä jotain -4cm en alkuun mitannut. Rinnanympärystä -10cm.

Aijon jatkaa ruoka ohjein. Kun 6 viikkoo on mennyt olen todella ansainnut meidän Rukan pyöräreissun 👍

-Mirkku

Satun kokemuksia Re.Set -metodista

Kuinka ihanan kannustavaa ja ihmisläheistä ohjausta elämäntaparemontin joskus niin hankalalta tuntuvalla tiellä. Re.Set startti ja menut eivät todellakaan ole hankalia. Ensimmäisten kuuden viikon aikana perusrytmit ja ruoka-aineet vain ns. loksahti paikoilleen ja tuli osaksi päivittäistä elämää. Tuntuu ettei ole dieetillä ollenkaan. Se ettei ruokia tarvitse täsmällisesti punnita ja laatia tiukkaa päiväohjelmaa on niin stressitöntä eikä painonhallinasta tule suorittamisen tunnetta. Ei tarvitse myöskään tuntea syyllisyyttä jos aina ei vaikka niin onnistukaan oikeissa valinnoissa. Jennin ohjeet oman itsensä ja kehon tarpeiden kuunteluun on rohkaisevaa. Kiitos ohjaamisesta oivalluksiin perusasioiden äärelle,

5 kuukautta takana ja 16 kg kevyempänä täynnä iloa ja energiaa.

Kiitos Jenni❤

-Satu

Valmennukseen osallistunut Jenni kertoo kokemuksestaan

Itselläni on ollut nämä viimeiset 5 vuotta tavoitteena päästä takaisin 6-alkuiseen vaakalukemaan ja vaikka kyseessä ovat olleet alle 10 kg, niin niitä on ollut äärimmäisen vaikea pudottaa tai ainakaan ne eivät ole mihinkään pudonneet lukuisista nettivalmennuksista huolimatta. Oli turhauttavaa noudattaa esim. 12 viikkoa pilkun tarkkoja ohjeita ja tuloksena ehkä -2kg, jotka nekin nesteitä.

Tosiaan Jennin matkaan lähdin asenteella ”kokeillaan nyt tääkin”. JA TÄMÄ ON TOIMINUT! 💪🏻💪🏻 Tänään minulla oli juhlapäivä, kun vaakalukema alkoi uudella ja siis pienemmällä kymmenluvulla. 🤩 Painoni on pudonnut 8 viikossa n. 6 kg ja kuinka helposti se onkaan sujunut! Ei ole tarvinnut punnita ruokia, vaan olen syönyt sen mikä hyvältä tuntuu. Olen myös herkutellut silloin tällöin ja nauttinut ravintolaillallisia sekä muutaman lasin viiniä. Kiitos Jenni!

-Jenni

Jaanan kokemuksia ensimmäisen viikon jälkeen

Nyt on kyllä annettava iso kiitos jo heti ensimmäisestä viikosta. Ostin reset reseptit ja aloimme koko perheen kanssa noudattamaan kuuden viikon ruokavaliota viikko sitten. Nyt ENSIMMÄISEN viikon jälkeen painoa oli pudonnut 2,5 kg, vaikka olin varma että olen lihonut ainakin kolme kiloa ainakin, koska syön niin usein, eikä minulla ole nälkä koskaan! 

Olen kova sokeri- ja vehnäaddikti ja olen antanut itselleni luvan silloin tällöin muutamalle irtokarkille, se on riittänyt, uskomatonta! Lisäksi yöuneni ovat parantuneet, miksi lääkäri on suositellut minulle unilääkkeitä, jos se kaikki onkin johtunut vain sokerista ja vehnästä! Olo on muutenkin pirteämpi ja jaksan paljon enemmän. Ja lisäksi 25 vuotta olen kärsinyt pahasta psorista, joka sekin on nyt alkanut helpottua.

Siis kaikki tämä VIIKOSSA!! Ruoat ovat olleet hyviä, enkä tunne olevani dieetillä. Miltähän olo tuntuu kuukauden päästä?

KIITOS jo tässä vaiheessa!

-Jaana

Oili kertoo mielipiteensä ohjlelmastamme

Olen yli 6-kymppinen. Uskon siihen, että tässäkin iässä voi omaa hyvinvointiaan kohentaa, ei pelkästään liikunnan vaan ennen kaikkea ruokavalion avulla.

Olen vuosia etsinyt itselleni sopivaa ruokavaliota ja kokeillut kaikenlaista. En ole ollut tyytyväinen, kokeilut ovat jääneet lyhytaikaisiksi ja vuodet ovat soljuneet eteenpäin. Paino on pysynyt ”steady state -tilassa” – se ei ole lisääntynyt muttei myöskään vähentynyt.

Sitten tämä tuli netissä vastaan. Aloitin uteliaana kesäkuun lopulla, ja hyvä fiilis vahvistuu viikko viikolta. Närästys jäi pois heti alkumetreillä. Laihdutettavaa on muutamia kiloja, mutta kokonaisuus on kuitenkin tärkein. Koska nautin ruoan laittamisesta, on minulle reseptiikka inspiraation lähde. Uusia aineksia olen kokeillut ja monet niistä jäävät vakiohjelmaan. Puhumattakaan ruokarytmistä – en ole juurikaan enää napostellut, sillä syön itseni täyteen aterioilla. Lupa on myös pätkäpaastota, jos keho sanoo, että nyt ei ruokaa, kiitos!

-Oili

Positiivisia kokemuksia on monella!

Kaikki reseptit mukanasi

Re.Set Menu tarjoaa kattavan ohjeistuksen, vinkit ja videot, miten luot juuri sinulle sopivan ruokavalion. Saat kaikki materiaalit käyttöösi heti oston jälkeen ja ne kulkevat mukanasi, mihin ikinä menetkin. Valmennus on aina saatavilla sähköisenä omalla valmennustililläsi, sinulla ei tarvitse siis etsiä materiaalia sähköpostin syövereistä tai tulostaa satoja sivuja paperia.

Resepteistä löydät mm.:

 • Smoothiet
 • Puurot
 • Salaatit
 • Keitot
 • Kana-, kala- ja liharuoat
 • Kasvisruoat
 • Letut, pizzat, munakkaat
 • Dipit ja kastikkeet
 • Pienet suolaiset ja makeat
 • Ja paljon muuta…

*Verkkovalmennus on omalla valmennusalustalla. Materiaali ei ole ladattavissa.

Materiaali jää käyttöösi pysyvästi!

Syö puhtaammin - voi paremmin

Re.Set Menu:ssa on koottuna kaikki terveellisimmät reseptit Jenni Levävaaran vuosikymmenien kokemuksella. Kokoelmasta löytyy reseptejä joka aterialle. Resepteissä käytetään yksinkertaisia yhdistelmiä ja puhtaita raaka-aineita, jotka hellivät vatsaasi ja antavat kaikki tarpeelliset ravinteet jotta voit ja jaksat paremmin. Opit korvaamaan turhan hötön laadulla jolloin turhien kaloreiden sijaan saat sen, mitä kehosi oikeasti tarvitsee.

Ei kaloreiden laskemista eikä punnitsemista

Tässä ohjelmassa sinulla ei tarvitse seurata, kuinka paljon syöt – ainoastaan sitä, mitä syöt. Kun syöt oikein, kehosi saa tarvittavat ravinteet – nälkä pysyy poissa, energiatasot nousevat ja tulokset paranevat. Laadukkaalla ruokavaliolla lisäät myös rasvanpolttoa terveellisellä tavalla.

RE.SET Menu

 • Haluatko saavuttaa ihannepainon ja syödä hyvin?
 • Haluatko omaksua uusia ravintotottumuksia?
 • Haluatko selkeän ruokavalion ja uusia ideoita?
 • Terveelliset, hyvää tekevät reseptit yhdestä paikasta.
 • 6 viikon tehostartti rasvanpolttoon.
 • Vinkit oman optimaalisen ruokavalion löytämiseen.
 • Selkeät ohjeet ja menu esimerkit.
 • Pudota painoa ja lisää hyvinvointia syömällä.
 • Älä karsi – korvaa paremmilla vaihtoehdoilla.
 • Älä syö vähemmän – syö laadukkaammin.
 • Ei punnitsemista, ei kaloreiden laskemista.

RE.SET Menu verkkovalmennus ei ole sinulle jos:

 • haluat laskea kaloreita
 • haluat punnita ruokia
 • haluat paperilappu-dieetin
 • et ole valmis ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistasi
 • haluat henkilökohtaista valmennusta

Valmentajanasi Jenni Levävaara

Jenni on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Tunnettu puhuja ja kouluttaja. Liikunta ja hyvinvointialalla hän on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Jenni on valmentanut onnistunein tuloksin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimin ja määrätietoisin ottein yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia ja ennen kaikkea hyvinvointiinsa tavoitteellisesti panostavia henkilöitä.

Jenni on Suomen kokeneimpia ja pisimpään alalla vaikuttaneita kouluttautuneita Personal Trainereita, lisäksi hän on kouluttautunut mm. liikunnanohjaajaksi, lisensioitunut NLP kouluttajaksi, ravintovalmentajaksi, nivelliikkuvuuteen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi.

”Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.”

-Jenni Levävaara

Bonuksena 6 viikon tehostartti rasvanpolttoon

Kuuden viikon tehostartti on ohjelma, jonka avulla on mahdollista pudottaa 5-12 kiloa lähtöpainosta riippuen. Mitä parempi lähtötaso, sitä tarkempaa toimintaa vaatii viimeisten ylimääräisten kilojen karistaminen. Unohda kalorit ja keskity oikeanlaiseen ruokavalioon sekä puhtaaseen ruokaan.

Reilusti ylipainoinen, epäterveellisesti syönyt ja vähän liikkunut henkilö voi pudottaa ohjelman avulla jopa kaksi kiloa viikossa. Jos olet suhteellisen hyvässä kunnossa, sopiva painonpudotusvauhti on noin puoli kiloa per viikko.

98€