Johdatan sinut mahdollisuuksien äärelle.

Johdatan sinut mahdollisuuksien äärelle.

JENNI LEVÄVAARA

Ole paras versio itsestäsi - toteuta unelmasi!

Valmennan sinut kohti parempaa hyvinvointia niin työssä, kuin vapaa-ajalla. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi, jotta voit olla paras versio itsestäsi ja toteuttaa unelmasi. Huollan sekä kehoa että mieltä. Valmennukseni rakentuvat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta: kehon, mielen, ravinnon ja energian kautta saavutetusta tasapainosta – unohtamatta sydämen paloa ja sielun viisautta. Tehokkaasti pienin muutoksin isoihin tuloksiin.

Sinussa on jo kaikki: ihmeellinen keho, ilmiömäiset aivot ja valtavan voimallinen alitajunta.

JENNI LEVÄVAARA

Tahto kasvaa ja kehittyä.

Tahdon kasvaa ja kehittyä. Koska tahdon löytää ratkaisuja asiakkailleni, kehitän ja vien ammattitaitoani jatkuvasti yhä korkeammalle tasolle kouluttautumalla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Olen yrittäjä, hyvinvointi­valmentaja, liikunnanohjaaja, FAF Personal Trainer, Licensed Sports Performance Coach, Licensed Trainer of NLP, Lincensed Advanced NLP Therapeutic Specialist, LAB Profile Practitioner, henkinen valmentaja ja ravintovalmentaja, joogaopettaja, univalmentaja, nivelliikkuvuuteen erikoistunut koulutettu hieroja, ThetaHealer sekä reiki-hoitaja. Olen ainutlaatuisen ja elämyksellisen kokous- ja hyvinvointikeskus Rahgamo Resortin perustaja.

Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen.

Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon.

Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.

Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen.

Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon.

Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.

JENNI LEVÄVAARA

JENNI LEVÄVAARA

Tietoisuus on voimaa.

Tehokkain työkalu elämässä ja tavoitteiden saavuttamisessa on Sinun oma mielesi. Tietoisuus on voimasi. 

Voin auttaa Sinua saamaan hallinnan tunteisiisi ja ajatuksiisi tavalla, jota et uskonut edes mahdolliseksi. Takaan valmiudet, joiden avulla saat paljon enemmän irti mielesi huikeista voimavaroista. Tärkeintä on onnistumisesi. Liikuta kehoasi ja ravitse itseäsi luonnollisella energialla, niin säteilet uudenlaista voimaa ympäristöösi.

"On mahtava olo, mieli on virkeä, kroppa kevyempi ja mikään ei tunnu mahdottomalta. Räjähtävän ihanaa!"

BIRGIT, 77 v.

Hyvinvointia koko organisaatiolle.

Yrityksille tarjoan hyvinvointia lisääviä luentoja, liikuntahetkiä sekä laajempia valmennuskokonaisuuksia. Autan yrityksiä rakentamaan parempaa hyvinvointia koko organisaatiolle, niin että työmotivaatio kasvaa ja sairaspoissaolot vähenevät. Valmennuksestani saa potkua päivään ja virkeyttä viikkoon.

Juonnan myös isoja ja pieniä tapahtumia pitkällä kokemuksella.

Ole utelias, ole rohkea – rohkeampi kuin uskallat. Tahto saa tekemään asioita, joiden sanotaan olevan mahdottomia.​

JENNI LEVÄVAARA

Sanoista tekoihin.

Oletko Sinä valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen? Minä olen! Ilolla ja rakkaudella. Työni valmentajana on konkreettisia arjen tekoja ja valintoja ohjaavaa lempeää ohjausta. Olen sinua varten, jotta voit saavuttaa tavoitteesi helpommin ja nopeammin.

Kun olet päättänyt tehdä muutoksen, on aika toimia. Valmennan motivoituneita, muutoksiin tähtääviä henkilöitä kohti uusia ulottuvuuksia. Lupaan, että motivaatio kasvaa tekemisen ja tulosten kautta.

Olen tässä, olen läsnä.
Sinua varten.

Olen tässä,
olen läsnä.
Sinua varten.