Re.Set Treat

Opi valmistamaan suussa sulavaa raakasuklaata!

Oletko koskaan halunnut tehdä suklaata itse? Oikealla tavalla, helposti ja nopeasti? Terveellisistä raaka-aineista – päättäen itse, mitä suklaasi sisältää?

Hinta vain 49€

Re.Set Treat Raakasuklaata – verkkovalmennuksessa opit raakasuklaan salat. Käymme läpi tarvittavat välineet ja raaka-aineet sekä valmistuksen eri vaiheet askel askeleelta.

Vihdoinkin valmennus, joka yhdistää nautinnon, terveyden ja luovuuden

Suklaan valmistaminen tapahtuu käsityönä omassa kotikeittiössäsi. Laatu korvaa määrän. Pienemmällä määrällä saat suuremman nautinnon. Lisäksi saat suklaareseptejä helpoista aina haastavampiin luomuksiin sekä ideoita ja inspiraatiota terveellisempään herkutteluun.

Haluatko voida hyvin ja samalla herkutella ja nauttia elämästäsi?

Nauti raakasuklaasta hyvällä omalla tunnolla ja hyvinvointiasi edistäen. Raakasuklaa on parempi ja terveellisempi vaihtoehto ns. tavallisille herkuille. Tekemällä itse suklaasi tiedät, miten ja mistä raaka-aineista se on tehty.

Yksinkertaisimmillaan tarvitset vain kolme raaka-ainetta ja hetken aikaan – ja herkullinen suklaanautintosi on valmis. Toisaalta voit viedä suklaataiturointisi aivan uudelle tasolle, leikitellen mauilla, raaka-aineilla ja kerroksilla.

Helposti seurattava videovalmennus

Saat kaikki materiaalit käyttöösi heti oston jälkeen ja ne kulkevat mukanasi, mihin ikinä menetkin.

Materiaalit jäävät käyttöösi ikuisiksi ajoiksi!

Re.Set Treat Raakasuklaata on videovalmennus, joka vie sinut askel askeleelta suklaan ihmeelliseen maailmaan

 • Opit raakasuklaan valmistuksen kotoa käsin
 • Opit käyttämään laadukkaita raaka-aineita ja luomaan suussa sulavaa, silkkistä, kermaista, herkullista sekä ravinnerikasta suklaata
 • Saat toistakymmentä helpoista aina haastavampiin luomuksiin
 • Saat kattavasti tietoa superfoodeista
 • Opit, miten herkullista raakasuklaata tehdään sekä, miksi sitä kannattaa nauttia
 • Opit taituroimaan herkullisia suklaakonvehteja ja muita syntisen hyviä herkkuja kotikeittiössäsi itsellesi ja läheisillesi
 • Opit terveellisen herkuttelun salaisuudet!

RE.SET Treat -Valmennuksessa opit

 • Tekemään suussa sulavaa raakasuklaata, joka todella on kuin sitä oikeaa kera herkullisen maun ja ”oikean” suklaan koostumuksen.
 • Askel askeleelta, miten valmistaa uskomatonta raakasuklaata vaikka olisit vasta-alkaja.
 • Mitä tarvikkeita, työvälineitä ja raaka-aineita tarvitset tehdäksesi suklaata.
 • Metodit, jotta voit minimoida valmistukseen käytetyn ajan ja välttää yleisimmät virheet.
 • Tietoa yksittäisistä raaka-aineista, joita haluat käyttää suklaan valmistamisessa ja miksi sinun olisi hyvä käyttää niitä.
 • Lukuisia reseptejä.
 • Jenni salaiset ainesosat täydellisen koostumuksen ja makuelämyksen luomiseen.
 • Yllättäviä raaka-aineita, joilla teet suklaastasi vielä herkullisemman – kuten kukkaistippoja ja eteerisiä öljyjä.
 • Suurimmat ongelmat suklaan valmistuksessa ja miten estää niitä tapahtumasta.
 • Ei enää kokkareista tai jauhoista suklaata. Nopeimman ja helpoimman tavan temperoida suklaasi, saadaksesi täydellisen lopputuloksen ja täydellisen koostumuksen joka kerta.
 • Koska me kaikki teemme toisinaan virheitä kokatessa, miten ratkaista kaikki ongelmat raakasuklaalla.
 • Menetelmät täydellisen suklaan takana: ymmärrät, miten raakasuklaa on tehty, jotta voit ryhtyä varioimaan ja kokeilemaan omia luomuksiasi.
 • Kuinka käyttää ”salaisia” mausteita laajentaaksesi makuja ja luodaksesi uusia makuyhdistelmiä.
 • Esillepanon salat: kuinka koristella, värjätä, marmoroida, kerrostaa ja täyttää suklaata tehdäksesi siitä vielä ainutlaatuisempaa.
 • Ja paljon muuta!

Runsaasti herkullisia reseptejä - helpoista haastavampiin. Opit tekemään perussuklaan jota varioida moni eri tavoin aina keroksittaisista täytesuklaaseen.

Haluatko pudottaa painoa tai kiinteyttää kehoa? Ruoka-aineiden rajoittamisen tai pois jättämisen sijaan, panosta laadukkaampiin ja ravinnerikkaampiin raaka-aineisiin. Saat vinkkejä ja tekniikoita, miten epäterveellisiä herkuttelutottumuksia voi muuttaa huippuherkullisiksi terveysteoiksi.

Keskittymällä siihen, mitä voit lisätä sen sijaan, että keskittyisit, mitä jättää pois – voi muuttaa elämäsi.

Opi tekemään helposti vastustamatonta ja seksikästä raakasuklaata – niin hyvää, että sen terveysvaikutukset ovat vain bonusta!

Luo uskomatonta raakasuklaata, jota voit nauttia hyvällä omalla tunnolla, joka on hyväksi makuhermoillesi sekä terveydellesi ja jota voit nauttia lähes milloin tahansa.

Videovalmennuksessa opit helposti ja mielekkäästi, askel askeleelta tekemään itse herkullista raakasuklaata.

Re.Set Treat Raakasuklaata on verkkovalmennus, joka näyttää sinulle tarkkaan, miten luoda vastustamatonta suklaata unohtamatta terveysvaikutuksia tai todellista suklaan makua.

Kenelle Re.Set Treat verkkovalmennus sopii?

Sinulle, joka rakastat suklaata – tämä verkkovalmennus on juuri sinulle.

Sinulle, joka haluat pitää huolta hyvinvoinnistasi mutta nauttia elmästä.

Jos olet suklaan rakastaja, joka haluaa nauttia lempiherkustaan sekä samalla hyötyä sen terveysvaikutuksista, ilman syyllisyyttä tai huonoa oloa.

Oletko tekemässä elämäntapamuutosta ja haluat tehdä fiksumpia valintoja? Saada terveellisempiä vaihtoehtoja herkutteluun?

Haluatko hemmotella itseäsi ja läheisiäsi terveellisemmällä suklaalla?

Haluatko antaa lahjaksi jotain ainutlaatuista ja itse tehtyä?

Olipa ruokavaliosi vegaaninen, maidoton, gluteeniton, soijaton, paleo tai vähähiilarinen – tämä verkkovalmennus sopii sinulle.

Vaikka olisit kaakaolle tai pähkinöille allerginen, tämä valmennus tarjoaa sinulle vaihtoehtoja.

Tämä Re.Set Treat Raakasuklaata verkkovalmennus on juuri sinulle!

Re.Set Treat Raakasuklaata verkkovalmennus sopii kaikille suklaata rakastaville, superfoodeista kiinnostuneille, terveellisempiä vaihtoehtoja etsiville, uteliaille, kokeilijoille, nuorille, vanhoille, äideille, isille, vasta-alkajille, konkareille.

Nyt verkkovalmennus hintaan 49€

Saat heti pääsyn valmennukseen ja voit aloittaa raakasuklaan teon vaikka heti!

Valmentajanasi Jenni Levävaara

Jenni on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Tunnettu puhuja ja kouluttaja. Liikunta ja hyvinvointialalla hän on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Jenni on valmentanut onnistunein tuloksin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimin ja määrätietoisin ottein yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia ja ennen kaikkea hyvinvointiinsa tavoitteellisesti panostavia henkilöitä.

Jenni on Suomen kokeneimpia ja pisimpään alalla vaikuttaneita kouluttautuneita Personal Trainereita, lisäksi hän on kouluttautunut mm. liikunnanohjaajaksi, lisensioitunut NLP kouluttajaksi, ravintovalmentajaksi, nivelliikkuvuuteen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi.

”Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.”

-Jenni Levävaara

Mitä tulet oppimaan?

 • Raakasuklaata on verkkovalmennus, joka opastaa vaihe vaiheelta tarkasti, miten luot erilaisia, terveellisiä ja herkullisia raakasuklaita helposti kotonasi.
 • Suurin osa tarvittavista välineistä varmasti jo löytyy kotoasi ja tarvittavat perusraaka-aineet ovat ulottuvillasi lähes jokaisesta ruokakaupasta. Erikoisemmat raaka-aineet löydät  terveyskaupoista.
 • Opit yksityiskohtia eri raaka-aineista ja niiden käyttötarkoituksista. 
 • Opit uuden tavan herkutella terveellisellä ja hyvinvointiasi edistävällä suklaalla – ilman syyllisyyttä.
 • Opit tekemään parempia valintoja ja saat terveellisempiä vaihtoehtoja vanhojen tapojen tilalle.
 • Itse valmistamasi raakasuklaa ei sisällä maitoa, prosessoituja kasviöljyjä, valkoista sokeria, eikä varsinkaan lisäaineita.

Hinta vain 49€