Liikunta

Jos sinun unelmiisi ja tavoitteisiisi liittyy halu päästä kokonaisvaltaisesti elämäsi kuntoon, olet nyt oikeassa paikassa. Kun lähdet kanssani tälle matkalle, huolehdimme yhdessä siitä, että tuloksia syntyy ja matka on hauska sekä inspiroiva. Oletko valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen? Minä olen! Ilolla ja rakkaudella.

Henkilökohtainen valmennus

Valmennan motivoituneita, muutoksiin tähtääviä henkilöitä kohti uusia ulottuvuuksia. Tekeminen kanssani on myönteistä ja mielekästä, teen työni suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Tarjoan valmennusta kaiken tasoisille ihmisille. Työni valmentajana on konkreettisia arjen tekoja ja valintoja ohjaavaa lempeää ohjausta. Kaikki tekeminen johtaa kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Valmennan myös yrityksissä: tarjoan yritysvalmennuksia yhdestä päivästä usean päivän kokonaisuuksiin, taukoliikuntaa sekä liikuntapäiviä.

Yritysliikunta

Potkua päivään ja virkeyttä viikkoon. Lisäenergiaa koko työporukan voimalla! Monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla olen liikuttanut satoja ihmisiä työpäivän aikana. Tulokset ovat olleet vaikuttavia: iloisia ja energisiä ihmisiä, jotka jaksavat paremmin niin töissä kuin kotona. Ota yhteyttä ja kysy lisää yritysliikuntamahdollisuuksista.