Kaunista ystävänpäivää!

Mikä on kaunista?

Kuka ja mikä kauneuden määrittelee ja miten trendit vaikuttavat vallitsevaan ihanteeseen?

Miehet ja naiset pitävät eri asioita kauniina – samoin eri sukupolvet. Mutta mitä lähes kaikki pitävät kauniina? Hymy, iloisuus, ystävällisyys, hyvä ryhti ja iho – kestosuosikit kauneudessa.

Iho on paljon, ja itse asiassa kaikkea muuta, kuin vain kaunista katseltavaa. Iho on elimistön suurin ja uloin elin. Se suojaa, säätelee, välittää informaatiota, eristää, tuottaa, erittää ja imeyttää. Iho myös heijastaa kokonaisterveydentilan ehkä näkyvämmin ja paremmin kuin mikään muu.

Ihossa näkyy muun muassa ruoka- ja juomavalinnat, stressi, väsymys, suru ja ilo – hormonitoiminta. Elimistön ja hormonien tasapainoinen toiminta saa ihon hehkumaan – ja tähän terveyden hehkuun vaikutat itse omilla elämäntavoillasi.

Kauneus ja luonnollinen ihonhoito lähtevät sisältäpäin. Kauniista ajatuksista ja hyvistä teoista. Kohtele myös itseäsi rakkaudella: jätä sokeri, unohda tupakka, vältä alkoholia, rajoita lääkkeiden käyttöä, nauti auringosta kohtuudella, syö luonnonmukaista ruokaa, juo puhdasta vettä, ulkoile raikkaassa ilmassa, nuku riittävästi, panosta stressistä palautumiseen.

Tehokkain ihon rasvaus tapahtuu sisältäpäin: käytä kylmäpuristettuja kasviöljyjä – etenkin oliiviöljyä, syö rasvaista kalaa ja avokadoa. Iho tarvitsee myös proteiinia, joten huolehdithan sen riittävästä saannista ja laadukkaista proteiininlähteistä. Lisätehoa saat antioksidanteista, vitamiineista ja kollageenista.

Puhdista ihosi päivittäin päivän pölyistä ja ilmansaasteista. Kuolleet ihosolut saat poistettua tehokkaasti kuorimalla ja kuivaharjaamalla. Kuivaharjaamalla myös aktivoit aineenvaihduntaa, parannat pintaverenkiertoa, vahvistat lymfakiertoa sekä häivytät selluliittia. Viimeistele ulkoisella ihonhoidolla.

Vaali ihosi kauneutta terveillä elämäntavoilla ja viimeistele hymyllä.

Terveellisten elämäntapojen ja kauniin ihon tueksi sekä Ystävänpäivän kunniaksi nyt kaikki verkkovalmennukset puoleen hintaan koodilla:

FRENDI50

-50% kaikista valmennuksista

Vanhoja tuttuja ja uusia tulokkaita

Re.Set Start vie sinut lempeästi tavoitteeseen ja luo vahvan perustan hyvinvoinnillesi. Pienillä muutoksilla saat aikaan suuria tuloksia. Pudotat painoa, poltat rasvaa, kohotat kuntoa, parannat ryhtiä ja nostat energiatasoa – moni on kokenut myös ryppyjen silonneen ja ihon kaunistuneen.

Jos kaipaat ryhmän tuen ja viikottaiset livet, Re.Set Start FB live on sinulle oikea vaihtoehto. Vielä ehdit hypätä mukaan helmikuun ryhmään.

Ensimmäisen viikon tuloksia:

”Haluan vain sanoa, että tänään, kuin puin nahkahameen päälle, niin mulla oli pitkästä aikaa seksikäs olo.”

”Mieli on rauhallinen ja tasapainoinen. Paino on lähtenyt laskuun ja joka päivä opin uutta.”

”Olo on kevyempi ja turvotus alkoi lähteä jo ensimmäisinä päivinä. Vatsan ympärysmitta kaventunut 2 cm.”

”Olo on ollut virkeämpi, eikä nälkä ole kerennyt iskeä ruokailujen välissä. Ruokailujen jälkeen ei ole väsymystä, kuten ennen.”


Re.Set Menu tarjoaa hyvinvoinnin reseptit. Herkullisia ja ravitsevia reseptejä monipuolisesti, hyvinvointia lisääviä vinkkejä sekä bonuksena 6 viikon tehostartti rasvanpolttoon.


Re.Set Core on oikea valinta, kun haluat vahvistaa keskivartaloa, kaventaa vyötäröä ja saada näkyvät vatsalihakset sekä parantaa ryhtiä ja ehkäistä selkäkipuja. Valmennuksessa opit oikeat tekniikat, saat kapean vyötärön salaisuudet sekä nousujohteisen kuuden viikon ohjelman.


Re.Set Treat vie sinut askel askeleelta syvemmälle suklaan ihmeelliseen maailmaan. Opi raakasuklaan salat ja sen valmistaminen kotona. Valmennus, joka yhdistää nautinnon, terveyden ja luovuuden. Mikä ihana lahja ystävälle tai rakkaalle!

Re.Set Treat Raakasuklaata verkkovalmennus sopii kaikille suklaata rakastaville, superfoodeista kiinnostuneille, terveellisempiä vaihtoehtoja etsiville, uteliaille, kokeilijoille, nuorille, vanhoille, äideille, isille, vasta-alkajille, konkareille – ja ystäville.

Koodilla FRENDI50 kaikki valmennukset -50% 15.2.2022 asti.

Rakkaudella,
Jenni Sofia