Ilolla ja rakkaudella kohti mahdollisuuksia ja parempaa elämää

Talvikuukaudet, kun aurinko piiloutuu taivaanrannan taakse ja päivät tuntuvat loputtoman pitkiltä ja pimeiltä, ovat haasteellisia monille meistä.

Kaamosaika vaikuttaa meihin kokonaisvaltaisesti – se voi aiheuttaa mielialan vaihteluita, häiritä unirytmiä ja vähentää ulkona liikkumista. Talven pimeä aika on haastava, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden keskittyä itseemme, pitää huolta kehosta ja mielestä. 

Kun harmaus ympäröi sinut, katso sisäänpäin ja sytyttää oma sisäinen valosi

Muista, että kaamos ei kestä ikuisesti ja jokainen päivä tuo meitä jälleen lähemmäksi valoisampaa aikaa – hyödynnä tätä aikaa, aseta itsellesi uusia tavoitteita, rakenna yhteyttä omaan itseesi, sieluusi ja jatka pyrkimistä kohti unelmiasi.

Re.Set Wellness Challenge tuo iloa, valoa ja tasapainoa elämääsi!

Onnistu ilolla ja rakkaudella kohti mahdollisuuksia ja parempaa elämää. Saavuta optimaalinen hyvinvointi ja suorituskyky kokonaisvaltaisesti. 

Tule mukaan lempeään hyvinvointihaasteseen ja muuta arki valoisammaksi. 

Re.Set Wellness Challenge tarjoaa:

  • Mielen ja kehon harjoitteet
  • Stressin purku
  • Vinkit parempaan uneen
  • Ravintovinkkejä
  • Päivittäiset pienet muutokset
  • Lempeästi ja innostavasti

Lempeä hyvinvointihaaste – ole paras versio itsestäsi!

Tässä 28 päivän haasteessa tulen jakamaan sinulle parhaat vinkit ja tiukasti varjellut salaisuuteni, miten pystyt luomaan tasapainoisemman ja onnellisemman elämän. Saat vuosikymmenien aikana kehitetyt, tesatut ja uskomattomia tuloksia tuottaneet aktivoinnit – pieni askel kerrallaan, jotta muutoksen tekeminen olisi sinulle helpompaa kuin koskaan. Löydät oman voimasi ja sisäisen valosi, olet onnellisempi, energisempi ja terveempi – paras versio itsestäsi.

Aiemmin osallistujat ovat saaneet isoja oivalluksia, energiatasot ovat nousseet, stressitasot ovat laskeneet, uni on laadukkaampaa, erilaisia tunnelukkoja on auennut ja mikä parasta: on hyvä olla!

Jennin haaste on ollut hyvä alku, miten aloittaa muutos järkevästi pienin askelin. Hyvinvointi koostuu monesta eri osa-alueesta, ja haasteessa onkin huomioitu hyvin muun muassa lepo, ravinto, mielen hyvinvointi, kehon harjoittelu ja kehon huolto. Monipuoliset aiheet, inspiroiva ja asiantunteva valmentaja sekä tsemppaava ryhmä edesauttavat motivaation ylläpitämisessä.
Haasteessa on esimerkiksi hyviä ohjattuja lyhytkestoisia ja helposti toteutettavia harjoituksia, ohjeita ruokavalioon ja lepoon liittyen ja paljon muuta. Ensimmäisen viikon aikana painoa putosi 3kg. Sen jälkeen en ole vaa’alla käynyt, koska jo oma olo on ollut sen verran hyvä muutoksen mittari. Harjoitukset ovat olleet mielekkäitä tehdä ja kipinä kuntoiluun on jälleen herätelty omia voimavaroja kuunnellen. Tästä on hyvä jatkaa!  Kiitos Jenni! 🧡”
-Janitta

Voihan meditaatio. ❤️ Keskityin siihen tänä aamuna, oloni vahvistui. Aivan ihana meditaatio, vahvisti itsetuntoa valtavasti, ja näin kaiken rakkauden ja positiivisuuden ja kauneuden myös itsessäni. Tästä on ihana jatkaa ❤️ Tavoitteet ovat mielessä, pitää ne tänään vain kirjata ylös.🙂”
 -Taina

Osallistumalla saat tuloksia nopeasti, lempeästi, pieni askel kerrallaan. 

28 päivän ajan saat joka päivä uutta sisältöä, joka lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Lähdetäänkö yhteiselle matkalle?

Pääset nyt mukaan haasteeseen tästä

Jenni Sofia