Toimitus- ja peruutusehdot

Maksutavat

Valmennuksista voi maksaa pankkikortilla, MobilePay:llä, tilisiirrolla tai liikuntaseteleillä. Pankkikorttimaksujen välittäjänä toimii Stripe. Maksaessa pankkikortilla saat oston jälkeen tunnukset palveluun välittömästi. Muita maksutapoja käyttäessä saat tunnukset palveluun, kun olemme vahvistaneet maksun onnistumisen (yleensä 1-2 arkipäivän sisällä).

Tuotteen käyttöoikeus

Ostetun valmennuksen materiaalit jäävät käyttöösi määräämättä ajaksi. Tuotteiden sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja sitä ei voi jakaa muille tahoille.

Pe­ruut­ta­mi­soi­keus

Etämyynnissä kuluttaja voi perua kaupan ilman erityistä syytä ilmoittamalla siitä myyjälle 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Peruuttamisaika alkaa tuotteen ostohetkestä. Digitaalisen sisällön kohdalla peruuttamisoikeutta ei ole, kun sisällön toimitus on aloitettu. Sisältö lasketaan toimitetuksi, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa palveluun ja tutustut valmennuksen materiaaleihin. Kaupan peruuttamisesta pitää ilmoittaa osoitteeseen info@re-set.fi. Peruutustapauksessa palautetaan rahat 14 päivän sisällä peruutusilmoituksesta.