Re.Set Start

Tuloksia ilman repivää ja aikaa vievää treeniä tai ruokien punnitsemista

Liity tuhansien tyytyväisten valmennettavien joukkoon ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa oloa!

397€

(VALMENNUS JÄÄ KÄYTTÖÖSI PYSYVÄSTI)

Autamme sinua olemaan paras versio itsestäsi

Tämä valmennus auttaa sinua saavuttamaan kevyemmän olon ulkoisesti ja sisäisesti. Haluamme, että olisit onnellisempi, energisempi ja terveempi – paras versio itsestäsi.

Unohda repivät treenit ja ruoan punnitseminen

Re.Set Start ohjaa sinut lempeillä menetelmillä ja ilolla kohti terveempää elämää, optimaalista suorituskykyä ja hyvinvointia. Treenaa vähemmän, mutta fiksusti. Syö saman verran, mutta laadukkaampaa ruokaa. 

Treenaa omassa kodissasi

Sinun ei tarvitse lähteä salille – pystyt tekemään kaikki harjoitteet missä vaan, milloin vaan. Materiaalit kulkevat mukanasi puhelimella, tietokoneella tai tabletissa.

Muutos, joka pysyy

Re.Set Start valmennus auttaa sinua saamaan pysyviä muutoksia ja kokonaisvaltaisesti paremman olon.

”Re.Set Start verkkovalmennus on Sinulle joka haluat tuloksia, ilman repivää ja aikaa vievää treeniä tai ruokien punnitsemista. Saat arvokkaita ja käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla pystyt muuttamaan elämäntapojasi ja saamaan pysyviä tuloksia.”

Tässä 6 viikon valmennuksessa:

Selkeät ja helposti seurattavat ohjeet

Saat kaikki materiaalit käyttöösi heti oston jälkeen ja ne kulkevat mukanasi, mihin ikinä menetkin.

Valmennus sisältää mm.:

 • Selkeät video-ohjeet
 • Yksinkertaiset, mutta tehokkaat harjoitukset
 • Ohjeet toimivaan ruokavalioon
 • Vinkit palautumiseen ja parempaan uneen
 • Alennuskoodit ja bonusvideot
 • Jennin salaiset vinkit onnistumiseen
 • Ja paljon muuta…

Näin valmennus etenee:

1

Valmennus­materiaalit käyttöösi välittömästi

Oston jälkeen pääset välittömästi materiaaleihin käsiksi. Voit aloitta vaikkapa heti!

2

Etenet valmennuksessa täysin omassa tahdissa

Valmennuksen optimaalinen kesto on 6 viikkoa, mutta voit käydä tämän täysin omassa tahdissa.

3

Materiaalit jäävät käyttöösi ikuisiksi ajoiksi

Maksat vain kerran, mutta voit materiaaleja käyttää aina uudelleen näin monta kertaa, kuin haluat.

RE.SET Start verkkovalmennus tuottaa tuloksia

Suuria tuloksia pienillä muutoksilla

Tahdotko kiinteytyä, pudottaa painoa, kohottaa energiatasoa, parantaa liikkuvuutta tai saavuttaa terveemmän elämäntavan lempeästi? Tahdotko saada hyvän startin ja luoda vahvan perustan hyvinvoinnillesi pienillä muutoksilla sekä tuloksia helposti ja nopeasti?

Selkeät ohjeet, jotka on helppo viedä käytäntöön

Saat käyttöösi selkeät ja yksinkertaiset ohjeet jotka auttavat sinua arjen valinnoissa. Saat lempeitä liikkuvuusharjoitteita sekä nopeita, oman kehon painolla tehtäviä lihaskuntotreenejä ja tehokkaita kotijumppia – unohtamatta valmentaja Jenni Levävaaran asiantuntevaa ohjausta.

RE.SET Start

 • Sinulle joka haluat tehdä pysyviä muutoksia ilman puskemista ja repivää rääkkiä.
 • Sinulle joka haluat kiinteytä tai pudottaa painoa ilman ruuan punnitsemista ja tiukkaa ruokavaliota.
 • Sinulle joka haluat lisää energiaa ja elinvoimaa.
 • Sinulle joka haluat omaksua uusia terveellisiä elämäntapoja.
 • Sinulle joka haluat selkeyttä median luomassa ”hyvinvointiviidakossa”.
 • Saat helpot ja käytännölliset vinkit arkeesi.
 • Saat pienillä muutoksilla suuria tuloksia.
 • Opit liikunnan ja ravinnon merkityksestä käytännöllisin, selkeiden ja lempeiden ohjeiden avulla.

Osallistujien kokemuksia valmennuksesta

”Valmennus auttoi minua saavuttamaan henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin. Jennin tuki on ollut suuressa roolissa tässä valmennuksessa. Valmennus auttoi minua sisäistämään ruokavalion tärkeyden ja merkityksen omaan hyvinvointiini. Onnistuin saavuttamaan pienemmän vaatekoon ja kiinteytyneemmän vartalon.”

-Tiia

”Kokonaisvaltaisesti hyvä olo. Keventynyt fiilis kertakaikkiaan. Nää välimitat on jo huikeet: takalisto pienentynyt 5cm. Mulla taipuvaisuutta nesteiden kertymiseen ja selluliittiin, jotka on selkeästi pienentyneet. Käsiin oon saanut muotoja takaisin. Naama on myös hoikentunut ja suunympärysjuovat ovat laskeneet, tai sitten hymyilen koko ajan enkä enää huomaa niitä ❤ Vatsa voi paremmin ja hitsiläinen, nukun kuin tukki. Lenkki kulkee paremmin. Hapenottokyky on parantunut. Tänään juoksin 30 min kivuttomasti. Liikunta tuntuu taas kivalta ja merkitykselliseltä.”

-Jenny

”Itsensä ruoskiminen on ohi. Tuloksia voi saada lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Iho on kuulaampi ja ravintotottumukset muuttuneet. – Heti opin myös, että saa olla itselle armollinen, vaikka kaikki ei aina toteudu.”

-Maiju

”Olo on paljon virkeämpi. Suurin oivallus on ollut se, että kuinka pienillä teoilla voi saada aikaan suuria muutoksia. ❤”

-Tanja

”Aluksi pitää todeta että nämä ensimmäiset 3 viikkoa ovat olleet huikeita. Itselläni energiatasot noussut huomattavasti, väsymys on poissa ja aamulla kun herää on heti suhteellisen virkeä olo (en ole koskaan ollut aamuihminen). Turvotus on myös hävinnyt ja olen myös päässyt irti lightlimuaddiktiostani.  🙂 On ollut huikeaa huomata että miten pienillä asioilla voi tehdä huikeita muutoksia, ja että tätä elämäntapamuutosta voi tehdä  empeästi ja rennosti. Itselläni on myös stressitasot laskeneet, ja luulen myös että minulla oli alussa jonkinlaista yliviritystilaa, kun kaikkea pitäisi muka suorittaa hirveesti. Nyt olen oivaltanut että joka päivä ei tarvitse tehdä kovaa treeniä ja että vähemmän saatta hyvinkin olla enemmän. Olo parempi ja kevyempi, ja lisäksi painokin tipunut mukavasti. 🙂 Olen niin onnellinen että lähdin tähän mukaan, ja aion todellakin jatkaa valmennuksia. Kiitos Jenni Levävaara että toteutit tämän valmennuksen, ja kiitos sinun tavasta kannustaa ja valmentaa. Ihanaa kun saa olla armollinen ja lempeä itselleni ja samalla luoda tuloksia.”

-Krista

”Olen oppinut syömään oikein. Napostelu on jäänyt kokonaan pois. Olin vähän jo luopunut toivosta, että pystyn laihtumaan ”helposti”, ja mietin, että siihen auttaa vain rankka liikunta jolloin inspis siihen hävinnyt jo alkumetreillä. Oon niin innoissani siitä kuinka pienillä muutoksilla saa niin paljon tulosta aikaan. Lapsesta saakka olleet mustat silmänaluset ovat silminnähden vaalentuneet. Luulin, jo että tämä on geneettinen vaiva :D. Tämä on kyllä ollut ensimmäistä kertaa elämässäni sellainen ohjelma, josta tykkään tosi paljon ja tämä antaa niin paljon. Ensin ajattelin, että en kerro ystävilleni mitään tästä, vaan annan tulosten puhua puolestaan, mutta en ole pystynyt olemaan hiljaa, koska tämä on ollut niin siistiä. Otan tämän nyt itselleni loppuelämän matkaksi, jonka teen päivä kerrallaan. Joka päivä teen päätöksen mitä suuhuni pistän. Senttejä lähtenyt yhteensä 40 cm.”

-Anastasia

Re.Set auttaa Sinua joka:

 • Haluat kevyemmän olon ulkoisesti ja sisäisesti.
 • Kärsit aineenvaihdunnan heikkenemisestä.
 • Arkesi on kiireistä ja aikaa treenaamiseen on rajallisesti.
 • Haluat muuttaa ruokavaliotasi ja vanhoja tapojasi.
 • Haluaisit saada uuden kipinän treenaamiseen.
 • Haluat oppia ruokavalion vaikutuksista.
 • Haluat käytännöllisiä ja arjessa toimivia vinkkejä hyvinvoinnin parantamiseen.
 • Haluat enemmän energiaa pysyvästi.
 • Haluat pudottaa painoa ja kiinteyttää kroppaasi.

Kehitä itseäsi ja paranna oloasi, lähde mukaan nyt!

397€

*Kaikki liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä.

Panosta itseesi Re.Set Start -verkko­valmennuksen avulla

Re.Set Startissa saat hyvän startin ja vahvan perustan hyvinvoinnillesi. Valmennuksessa saat tuloksia pienillä muutoksilla, helposti ja nopeasti. Re.Set Start on matalan kynnyksen verkkovalmennus, joka sopii vasta-alkajalle sekä parempia tuloksia haluavalle jo edistyneelle kuntoilijalle tai laihduttajalle.

Sinulle joka haluat saavuttaa pysyviä muutoksia ja kokonaisvaltaisesti paremman olon
Re.Set Start ohjaa sinut lempeillä menetelmillä ja ilolla kohti terveempää elämää, optimaalista suorituskykyä ja hyvinvointia.

Valmennuksen tavoite on luoda vahva perusta hyvinvoinnillesi, laittaa perusasiat kuntoon ja syventää tietoa sekä halutessasi lisätä tehoa viikko viikolta. Voit toteuttaa koko valmennuksen oman aikataulusi mukaisesti, missä ja milloin tahansa.

Valmentajanasi Jenni Levävaara

Jenni on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Tunnettu puhuja ja kouluttaja. Liikunta ja hyvinvointialalla hän on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Jenni on valmentanut onnistunein tuloksin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimin ja määrätietoisin ottein yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia ja ennen kaikkea hyvinvointiinsa tavoitteellisesti panostavia henkilöitä.

Jenni on Suomen kokeneimpia ja pisimpään alalla vaikuttaneita kouluttautuneita Personal Trainereita, lisäksi hän on kouluttautunut mm. liikunnanohjaajaksi, lisensioitunut NLP kouluttajaksi, ravintovalmentajaksi, nivelliikkuvuuteen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi.

”Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.”

-Jenni Levävaara

Ota ohjat ja luo vahva perusta hyvinvoinnillesi kuudessa viikossa

Onko arjen kiireessä tunne, että oma hyvinvointisi on jäänyt toiselle sijalle? Oletko kokeillut eri ohjelmia saamatta koskaan oikeita tuloksia? Re.Set Start -valmennus auttaa sinua pienillä muutoksilla kasvattamaan energiatasoa ja jaksamaan paremmin.

Kuuden viikon valmennuksesta saat selkeät ja yksinkertaiset ohjeet arjen valintoihin ja ruokavalioon, liikkuvuusharjoitukset, jotka saat helposti mahtumaan kiireiseen päivään sekä lyhyet tehotreenit kohottamaan lihaksia ja nopeuttamaan rasvanpolttoa entisestään.

Oletko valmis ottamaan ohjat omasta hyvinvoinnistasi? Tahdotko kiinteämmän kehon, korkeamman energiatason ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon? Tervetuloa mukaan valmennukseen! 

397€