Re.Set MENU

Pudota painoa ilman liikuntaa

Terveelliset, hyvää tekevät ja ravitsevat reseptit yhdestä paikasta. Lisää hyvinvointia ja pudota ylimääräistä painoa syömällä puhtaasti ja terveellisesti. 

Hinta vain 77€

(VALMENNUS JÄÄ KÄYTTÖÖSI PYSYVÄSTI)

*Kaikki liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä.

Pudota ylimääräistä painoa

Oikea ruokavalio aktivoi aineenvaihdunnan ja nopeuttaa rasvanpolttoa. Tämä valmennus auttaa sinua saavuttamaan kevyemmän olon ulkoisesti ja sisäisesti!

Voita väsymys

Laadukas ja puhdas ruoka ja oikeat raaka-aineet auttavat pitämään verensokerin tasaisena. Energiataso nousee ja jaksaminen paranee.

Ruoka, johon tulet rakastumaan

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla tylsä ja mauton. Valmennuksemme tarjoaa helpot ja herkulliset reseptit, joihin ihastut varmasti.

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja

Valmennuksesta löytyy runsaasti helppoja reseptejä, jotka valmistat ihan tavallisista raaka-aineista. Saat jokaisen reseptin kohdalla tarkat ohjeet ja listan ainesosista. Seikkailuhenkisille kokeille löytyy myös hieman haastavampia vaihtoehtoja.

Paranna hyvinvointiasi terveellisellä ruoalla

Ravitsevaa ruokaa rakkaudella, ravintoa keholle, mielelle sekä sielulle – sitä on aidoista ja puhtaista raaka-aineista valmistettu, itse tehty ruoka.

Hyvinvointi, joka näkyy

Kun ruokavaliota muutetaan, hyvin todennäköisesti myös ihon kunto paranee ja epäpuhtaudet häviävät. Sen tulevat huomaamaan myös ihmiset ympärilläsi!

Voit ja jaksat paremmin

Oikealla ruokavaliolla energiatasot nousevat. Jätä hyvästit jatkuvalle väsyneisyydelle – ylläpidä hyvinvointia, hidasta ikääntymistä ja paranna kehosi toimintakykyä hyvällä ruoalla.

RE.SET MENU VALMENNUKSEN LISÄKSI SAAT:​

BONUS #1:

6 viikon tehostartti (arvo 59€)

Kuuden viikon tehostartti on ohjelma, jonka avulla on mahdollista pudottaa 5-12 kiloa lähtöpainosta riippuen. Unohda kalorit ja keskity oikeanlaiseen ruokavalioon sekä puhtaaseen ruokaan.

6 viikon tehostartissa:

BONUS #2:

Näin aloitat elämäntapa­muutoksen -video-opas (arvo 69€)

Tämä video-opas tarjoaa parhaat vinkit ja ohjeet, miten aloitat elämäntapamuutoksen helposti ja lempeästi.

Video -oppaassa:

Koko paketin arvo 205€, nyt vain 77€!

*Bonusmateriaalit lisätään tilillesi automaattisesti maksun jälkeen.

Kaikki reseptit mukanasi

Saat kaikki reseptit käyttöösi heti oston jälkeen ja ne kulkevat mukanasi, mihin ikinä menetkin.

Resepteistä löydät mm.:

 • Smoothiet
 • Puurot
 • Salaatit
 • Keitot
 • Kana-, kala- ja liharuoat
 • Kasvisruoat
 • Letut, pizzat, munakkaat
 • Dipit ja kastikkeet
 • Pienet suolaiset ja makeat
 • Ja paljon muuta…

Kaikki nämä jäävät käyttöösi ikuisiksi ajoiksi!

Syö puhtaammin - voi paremmin

Re.Set Menu:ssa on koottuna kaikki terveellisimmät reseptit Jenni Levävaaran vuosikymmenien kokemuksella. Kokoelmasta löytyy reseptejä joka aterialle. Resepteissä käytetään yksinkertaisia yhdistelmiä ja puhtaita raaka-aineita, jotka hellivät vatsaasi ja antavat kaikki tarpeelliset ravinteet jotta voit ja jaksat paremmin. Opit korvaamaan turhan hötön laadulla jolloin turhien kaloreiden sijaan saat sen, mitä kehosi oikeasti tarvitsee.

Ei kaloreiden laskemista eikä punnitsemista

Tässä ohjelmassa sinulla ei tarvitse seurata, kuinka paljon syöt – ainoastaan sitä, mitä syöt. Kun syöt oikein, kehosi saa tarvittavat ravinteet – nälkä pysyy poissa, energiatasot nousevat ja tulokset paranevat. Laadukkaalla ruokavaliolla lisäät myös rasvanpolttoa terveellisellä tavalla.

RE.SET Menu

 • Haluatko saavuttaa ihannepainon ja syödä hyvin?
 • Haluatko omaksua uusia ravintotottumuksia?
 • Haluatko selkeän ruokavalion ja uusia ideoita?
 • Terveelliset, hyvää tekevät reseptit yhdestä paikasta.
 • 6 viikon tehostartti rasvanpolttoon.
 • Vinkit oman optimaalisen ruokavalion löytämiseen.
 • Selkeät ohjeet ja menu esimerkit.
 • Pudota painoa ja lisää hyvinvointia syömällä.
 • Älä karsi – korvaa paremmilla vaihtoehdoilla.
 • Älä syö vähemmän – syö laadukkaammin.
 • Ei punnitsemista, ei kaloreiden laskemista.
 • Reseptit ovat maidottomia ja gluteenittomia.

Valmentajanasi Jenni Levävaara

Jenni on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Tunnettu puhuja ja kouluttaja. Liikunta ja hyvinvointialalla hän on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Jenni on valmentanut onnistunein tuloksin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimin ja määrätietoisin ottein yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia ja ennen kaikkea hyvinvointiinsa tavoitteellisesti panostavia henkilöitä.

Jenni on Suomen kokeneimpia ja pisimpään alalla vaikuttaneita kouluttautuneita Personal Trainereita, lisäksi hän on kouluttautunut mm. liikunnanohjaajaksi, lisensioitunut NLP kouluttajaksi, ravintovalmentajaksi, nivelliikkuvuuteen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi.

”Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.”

-Jenni Levävaara

Bonuksena 6 viikon tehostartti rasvanpolttoon

Kuuden viikon tehostartti on ohjelma, jonka avulla on mahdollista pudottaa 5-12 kiloa lähtöpainosta riippuen. Mitä parempi lähtötaso, sitä tarkempaa toimintaa vaatii viimeisten ylimääräisten kilojen karistaminen. Unohda kalorit ja keskity oikeanlaiseen ruokavalioon sekä puhtaaseen ruokaan.

Reilusti ylipainoinen, epäterveellisesti syönyt ja vähän liikkunut henkilö voi pudottaa ohjelman avulla jopa kaksi kiloa viikossa. Jos olet suhteellisen hyvässä kunnossa, sopiva painonpudotusvauhti on noin puoli kiloa per viikko.

77€